DJ set kopen

DJ set kopen

DJ set kopen? Ben je toch meer iets van de traditionele school en ben je op zoek naar een ‘gewone’ dj set in plaats van een dj controller? Ook dan helpen we je graag een eindje op weg.

Onze top 3 van dit moment

Laten we beginnen met onze drie favorieten. Hieronder vertellen we je nog veel meer, maar als je slechts op zoek bent naar de toppers van dit moment: bekijk de tabel. Wil je meer weten, hieronder gaan we uitgebreid in op de dj sets en alles wat je daaromheen nog moet weten.

Positie Merk en type Prijs
1 Pioneer CDJ 2000 NXS (2x) en Pioneer DJM 900 NXS €€€
2 Pioneer CDJ-350 (2x) en Pioneer DJM-350 €€
3 Numark M4 Total Black + 2x NDX 500 + monitorboxen + koptelefoon

Dj set

Een dj set is een set, vaak bestaande uit:

  • Twee cd-spelers
  • Een mengpaneel

Dit kun je natuurlijk naar hartelust uitbreiden. In een gemiddelde club staat vaak bovenstaande, en soms staan er in plaats van twee cd-spelers, vier cd-spelers. Tot een paar jaar geleden stonden er vaak ook nog platenspelers, maar dat zie ik nu bijna nooit meer. Die plek is nu ingewisseld voor een plek voor je laptop, bijvoorbeeld.

DJ set kopen

Een complete dj set kopen kan je korting opleveren ten opzichte van de losse onderdelen. Het kan dus een aantrekkelijke keuze zijn om dit in een keer te kopen. Hieronder bespreek ik een paar dj sets, in verschillende prijsklassen. Ik hoop dat ik je daarmee wat verder op weg help. Ben je niet op zoek naar een dj set, maar een dj controller en alles wat daar bij hoort, klik dan op deze link. Ben je ook op zoek naar de accessoires om een dj set heen, bijvoorbeeld een dj booth? Klik dan hier: dj booth kopen.

Pioneer CDJ 2000 NXS cd-spelers (2x) en een Pioneer DJM 900 NXS mengpaneel

In onze ogen het vlaggenschip. Van zowel Pioneer als de dj scene. Het is de standaard en ook kwalitatief erg goede apparatuur. Het nadeel is de prijs. Je zit al snel tussen de 6000 en 7000 euro voor deze dj set. Ik kan me voorstellen dat je dat te duur vindt. Kijk dan nog even verder. Heb je het geld wel? Dan is dit een grote aanrader!
dj set kopen: pioneer-cdj-2000-djm-900-set

Pioneer CDJ-350 cd-spelers (2x) en een Pioneer DJM-350 mengpaneel

Ook van Pioneer, maar dan een stuk goedkoper. Je bent – als je goed zoekt- voor een derde van het bedrag van de dj set hierboven klaar. De cd-spelers zijn kleiner dan de Pioneer CDJ 2000’s, maar hebben zeker genoeg functies voor de beginnende (en ook wel meer gevorderde dj). Dat in combinatie met de mogelijkheid van gebruik van het dj softwareprogramma Rekordbox geeft je bijna oneindige mogelijkheden. Zeker een aanrader, en meer dan een instapmodel.
dj set kopen: PIONEER_DJM-350_+_2xCDJ-350_+_HDJ-500_zwart_01

Numark M4 Total Black + 2x NDX 500 + monitorboxen + koptelefoon

Ook Numark heeft zijn sporen wel verdiend in de dj wereld. En ze gaan met hun tijd mee. Kijk naar deze twee mooie cd spelers, die toch wel redelijk wat weg hebben van de Pioneer cd spelers. Numark doet hiermee een leuke poging om in de buurt te komen van het vlaggenschip van Pioneer, de CDJ2000.
Het nadeel van andere merken dan Pioneer vind ik altijd dat wanneer je in een club draait je toch vaak weer Pioneer tegenover je hebt. Dat is dus altijd even wennen. Vind je dat geen probleem, dan zijn dit twee leuke spelers! En over het mengpaneel ook zeker geen klachten! Voor minder dan 900 euro is deze hele set van jou. Inclusief studioboxen, koptelefoon etc.
numark m4 set

Afsluitend

Heb je nog een goede dj set die hier nog niet gemeld staat? Laat het ons hieronder weten! Wil je meer weten over wat je naast je dj set nog nodig hebt? En ben je benieuwd naar het verschil tussen traditioneel dj-en en een dj controller? Lees onderstaande artikelen.

One thought to “DJ set kopen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *