DJ winkel – onze online favorieten

Het kopen van dj apparatuur kan prima online. Je kunt de werking van een dj controller, mengpaneel of andere apparatuur tot in detail op internet bekijken. En of een dj controller ,bijvoorbeeld, goed is, kun je lezen in de duizenden reviews die over de bekende apparatuur geschreven is. Ik durf dus wel te beweren dat het advies dat je krijgt via internet soms meer waard is dan een verkoper in een middelmatige muziekwinkel. Een risico van via internet kopen is dat je grote sommen met geld betaalt aan iemand die je niet kent, soms zelfs voordat je de apparatuur geleverd krijgt.

Kies zelf de juiste dj winkel

Voor zo ver de theorie, maar wat nu als je inderdaad een grote aanschaf via internet wilt doen? Betrouwbaarheid en service is dan enorm belangrijk. Daarom zet ik hier een aantal winkels op een rij waar ik hele goed ervaring mee heb. Ik heb in het verleden bij deze winkels gekocht en ben er erg enthousiast over. Ik wil je echter wel meegeven: kijk zelf ook kritisch. Want uiteindelijk is het jouw keuze aan welke winkel jij je vertrouwen geeft.

Bax shop

Een begrip op het internet. Ze staan bekend om hun goede en snelle service en hun enorme behulpzaamheid. Wat ook mooi is, ze hebben ook fysieke winkels in Nederland en België.
bax-shop

Bol.com

Verkoopt ook redelijk wat dj gear. Ik gebruik deze webwinkel voor van alles en nog wat, ook buiten het dj’en om. Altijd goede service en snel. Voordeel is dat het zo’n grote winkel is, buiten het dj’en om ook. Het meeste zou dus op rolletjes moeten lopen.
logo-big

Conrad

Betrouwbaar, degelijk bedrijf. Al jaren bekend van hun elektronica. En ook hun dj gear hebben ze goed op orde. Ook regelmatig hele goede deals!

Conrad

New Line

Een webwinkel uit Friesland, Harlingen. Ik heb er mijn eerste dj gear gekocht. Goede service en aardige mensen. Zeker ook een aanrader.
newlinenl_1414143861_140

 

Jullie suggesties

Vind jij dat er nog een dj winkel ontbreekt? Laat het ons dan hieronder weten. We staan open voor alle suggesties. Onderbouw je suggestie wel een beetje. We hebben er erg veel aan om te weten waarom je deze dj winkel zo goed vindt. Hebben ze een probleem voor je opgelost? Was het personeel uitermate behulpzaam? We horen het graag allemaal:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *